Tak, możesz usunąć🗑 swój wpis, klikając w trzy kropki znajdujące się obok niego i wybierając Usuń Wpis.

💡 Możesz również edytować swój wpis lub przypiąć go na górze, aby każdy odwiedzający Twój profil mógł zobaczyć ten wpis jako pierwszy.

Czy udało Ci się znaleźć odpowiedź na swoje pytanie?