Automatyczne Kopiowanie (tzw Autocopy) jest potężnym 💪 narzędziem, którego każdy może użyć, aby skorzystać z doświadczenia profesjonalnych traderów poprzez automatyczne odzwierciedlanie ich aktywności handlowej i wyników.

Zanim zaczniesz kopiować, musisz wykonać poniższe proste kroki:

👨‍💻Wybierz inwestora, którego strategię handlową chciałbyś skopiować.
🔁 Kliknij przycisk Automatyczne Kopiowanie (Autocopy).
💸 Wybierz typ Automatycznego Kopiowania i wprowadź kwotę inwestycji.
🔁 Kliknij przycisk Automatycznego Kopiowania (Autocopy) w prawym rogu, aby potwierdzić i rozpocząć kopiowanie.

👉🏻 Dowiedz się, czego potrzebujesz, aby rozpocząć Automatyczne Kopiowanie.

▫️Po potwierdzeniu ustawień Automatycznego Kopiowania, algorytm będzie automatycznie odzwierciedlał każdą kwalifikującą się transakcję otwartą przez inwestora, którego śledzisz.

▫️Oznacza to, że każde zlecenie, które mieści się w ustalonych przez Ciebie parametrach, zostanie natychmiast skopiowane na Twoim koncie handlowym, 🔁 chyba, że nie posiadasz wystarczających środków lub wystąpił inny problem. W tym przypadku zlecenie zostanie pominięte i otrzymasz powiadomienie o problemie, który uniemożliwił skopiowanie transakcji.

▫️Skopiowana transakcja zostanie automatycznie zatrzymana, gdy zamkniesz zlecenie.

❗️Uwaga: Kopiowane transakcje są zawsze powiązane z transakcją główną.
Jednakże możesz ustawić własne limity dla kopiowanych transakcji. Oznacza to, że skopiowana transakcja jest zamykana, gdy zamyka się transakcja główna lub gdy osiągnięte zostaną ustalone limity, w zależności od tego, co nastąpi wcześniej.

Na przykład:
Jeśli limity Stop Loss lub Take Profit zostaną osiągnięte, gdy Transakcja Główna jest jeszcze otwarta, skopiowana przez Ciebie transakcja zostanie zamknięta na ustawionych poziomach. Jednakże, jeśli transakcja główna zostanie zamknięta przed osiągnięciem ustawionych przez Ciebie limitów, transakcja ta zostanie również zamknięta.

➡️ Możesz również ustawić indywidualne limity dla każdej skopiowanej transakcji.

Możesz kopiować nieograniczoną liczbę traderów jednocześnie. Każda kwalifikująca się transakcja skopiowanego inwestora będzie automatycznie odzwierciedlana, dopóki użytkownik nie wyłączy funkcji automatycznego kopiowania.

❗️Uwaga: Każda aktywna pozycja skopiowana przed momentem zatrzymania automatycznego kopiowania użytkownika będzie nadal powiązana z transakcją główną do momentu jej zamknięcia przez inwestora.

👉🏻 Dowiedz się jak przestać kopiować tradera tutaj.

💁🏼‍♀️ Jeśli nadal masz pytania dotyczące Automatycznego Kopiowania handlu sprawdź inne powiązane artykuły.

Czy udało Ci się znaleźć odpowiedź na swoje pytanie?